Overige diensten

Herwaarmerken

Voor onze klanten en de rest van de wereld vraagt "traceability" steeds meer aandacht. Alles moet zoals het woord het al zegt volledig te traceren zijn. Naast het snijden uit gecertificeerd materiaal, 3.1 of 3.2, komt het steeds vaker voor dat de gesneden producten moeten worden geherwaarmerkt. Dit houdt in dat de gegevens van de basisplaat middels hardstempeling worden overgenomen op het gesneden product en je zo de gegevens van het certificaat kunt controleren met de geherwaarmerkte producten.

Na ontvangst van de producten ontvangt u het document "certificaat registratie" met de daarbij horende certificaten. Zo is de "traceability" van de door ons gelverde producten gegarandeerd.

Wij zijn bevoegd tot herwaarmerken door Lloyd's register onder certificaat nummer G0304-516 en zien dit als een service voor u als klant.

Stralen

Naast het snijden heeft Snijcon intern ook de mogelijkheden voor het stralen van gesneden producten. Tot een breedte van 1.500 mm kunnen de gesneden producten ontdaan worden van de wals- en snijhuid waardoor een schoon oppervlak ontstaat en dit het lasproces ten goede komt.


Boren/Frezen

Voor het boren en frezen van laskanten bent u bij Snijcon ook aan het juiste adres. Bij het frezen brengen we een schuine kant aan onder de gewenste hoek. Inpandig staat een bedfrees waarmee we elk gewenst gat of aanschuining aan kunnen brengen. Op deze manier zijn we in staat een compleet halffabricaat te produceren.

 

Overige werkzaamheden

Naast autogeensnijden en hd-plasma snijden kunnen wij ook het lasersnijden, boren, tappen, ponsen, walsen, knippen en zetten voor u verzorgen. Daarvoor hebben we als snijbedrijf goede afspraken met en mogelijkheden bij onze co-makers. Hierdoor zijn wij in staat u een compleet produkt aan te bieden.

Media

Wij zijn bevoegd tot herwaarmerken door Lloyd's register.

Contact gegevens Snijcon BV

Remmerden 28
3911 TZ Rhenen

Telefoon: 0317-619028
Fax: 0317-613507
E-mail: info@snijcon.nl

Contact formulier

Bedankt voor uw reactie. We nemen spoedig contact met u op.

Liever terug gebeld worden?

Vul uw gegevens hieronder in, en wij bellen u.

Bedankt voor uw reactie. We nemen spoedig contact met u op.