Profiel Snijcon snijbedrijf

Productiehal

De productiehal van het snijbedrijf is in totaal 3400 vierkante meter groot. Twee CNC Autogeen snijmachines met een afmeting van 18.000 x 3.000 millimeter en twee CNC gestuurde HD-plasmasnijmachines met tafels van 18.000 bij 3.000 millimeter verzorgen de productie en zijn doorlopend in bedrijf.

Klanten

Toeleveranciers worden de laatste tijd steeds vaker geconfronteerd met de vraag om kleinere series en snellere levertijden. Een dag levertijd is soms al te lang. De klant wil namelijk kleinere voorraden en snel inspringen op de vraag. Snijcon snijbedrijf heeft daar jarenlange ervaring mee.

Wij maken het zoals de klant het wil.

In praktijk

Eigenlijk zijn we niet gewend om over ons snijbedrijf te praten. We laten liever in de praktijk zien wat we doen. We zijn een betrouwbare partner en we doen wat we zeggen. Dat zijn niet alleen mooie woorden. Dat is de praktijk. We merken dat ook in ons klantenbestand. Het gros van de klanten komt weer bij ons terug. Tekenend daarvoor is dat de meeste nieuwe klanten bij ons komen via mond tot mond reclame. Dat zegt genoeg.

Contact gegevens Snijcon BV

Remmerden 28
3911 TZ Rhenen

Telefoon: 0317-619028
Fax: 0317-613507
E-mail: info@snijcon.nl

Contact formulier

Bedankt voor uw reactie. We nemen spoedig contact met u op.

Liever terug gebeld worden?

Vul uw gegevens hieronder in, en wij bellen u.

Bedankt voor uw reactie. We nemen spoedig contact met u op.