Afwerking materiaal na plasmasnijden of autogeen snijden

Onze machines leveren professionele hoogwaardige kwaliteit als het gaat om plasmasnijden, of autogeen snijden. Na het op maat maken van het materiaal, dienen er soms nog afwerkingen plaats te vinden. Hieronder leggen we kort uit wat we zoals voor u kunnen betekenen op dit vlak.

Herwaarmerken


Op het moment dat er gewerkt wordt met gecertificeerd materiaal, is het belangrijk dat dit certificaat behouden blijft. Nadat er door plasmasnijden of autogeen snijden een prachtig eindproduct is gerealiseerd, zorgen wij ervoor dat dit certificaat wordt overgezet. Door middels hardstempeling de gegevens over te nemen van de beginplaat blijft het waarmerk behouden op het uiteindelijke product. Onze klant ontvangt een certificaat registratie mee, waardoor altijd te achterhalen is waar het product vandaan komt, ook als het op maar is gesneden.


Stralen

Een vaak toegepaste techniek om producten mee af te werken na het plasmasnijden en autogeen snijden, is het zogeheten stralen. Deze techniek zorgt ervoor dat het eindproduct optimaal geschikt is om gebruikt te worden in een opvolgend lasproces. Wals- en snijhuid worden verwijderd, en een spiegelglad oppervlakte is het gevolg. De verbinding met andere delen kan zo makkelijker en sterker tot stand worden gebracht.

 

Boren/Frezen

Bij materiaal met een rechte kant, maken wij gebruik van frezen, om een mooie schuine rand aan te brengen. Wij kunnen dit realiseren in elke gewenste hoek, dankzij onze bedfrees.

Zo kunnen wij ervoor zorgen dat aansluiting op een ander materiaal naadloos is, en het product direct verwerkt kan worden. Ook het boren van gaten, zodat het product verder verwerkt kan worden, doen wij zonder moeite met onze moderne apparatuur.


Heeft u speciale wensen aan uw snijwerk? Zoals u kunt lezen zijn wij u op elk vlak van dienst. Dankzij onze professionele aanpak bij de afwerking na plasmasnijden en autogeen snijden, leveren wij u zelfs complete halffabricaten!

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Media

Contact gegevens Snijcon BV

Remmerden 28
3911 TZ Rhenen

Telefoon: 0317-619028
Fax: 0317-613507
E-mail: info@snijcon.nl

Contact formulier

Bedankt voor uw reactie. We nemen spoedig contact met u op.

Liever terug gebeld worden?

Vul uw gegevens hieronder in, en wij bellen u.

Bedankt voor uw reactie. We nemen spoedig contact met u op.